Odbor za ekonomiju, rebalans, Bogdan Bozovic / ODBOR ZA EKONOMIJU, REBALANS, BOGDAN BOZOVIC - LAZAR RUZIC
26/09/2023 u 11:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Božović: Vlast da riješi višedecinijski problem stanovnika Zelenike na Zabjelu

Neophodno je naći novo saobraćajno rješenje kako bi se smanjile gužve i spriječile saobraćajne nezgode koje nijesu rijetkost, kružni tok može biti jedno od njih - naveo je on

Stanovnici naselja Zelenika dobijanjem placeva za gradnju kuća uredno su platili  građevinske dozvole u okviru kojih je bila predviđena i izgradnja atmosferske kanalizacije. Usluge su plaćene još 80-tih godina prošlog vijeka, a do dan danas ništa nije urađeno po tom pitanju. Ovo je očigledan primjer neodgovornog i bahatog odnosa predhodnih vlasti, poručuje predsjednik OO SNP Glavnog grada Bogdan Božović.

- Takođe, postoji još jedan problem, a tiče se uključivanja na magistralni put. Zbog velike frekvencije saobraćaja stanovnici koji žive u tom dijelu Zabjela nisu u mogućnosti da se uključe u saobraćaj i do 15 minuta. Neophodno je naći novo saobraćajno rješenje kako bi se smanjile gužve i spriječile saobraćajne nezgode koje nijesu rijetkost, kružni tok može biti jedno od njih - naveo je on.

Božović je naglasio da se pod hitno se mora raskrstiti sa dosadašnjim načinom upravljanja Glavnim gradom.

- Nadamo se da će aktuelna vlast imat dovoljno sluha za potrebe naših sugrađana, a mi ćemo nastaviti da ukazujemo na probleme sa kojima se građani Podgorice svakodnevno suočavaju - naveo je on.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:10