Sa potpisivanja memoranduma / -
06/03/2024 u 17:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đaci iz opštine Tuzi mogu studirati u Arizoni

Zahvaljujući memorandumu otvara se važno polje djelovanja za naše mlade, studente i učenike iz Malesije za nastavak školovanja na ovom univerzitetu i međunarodnim studijama, saopštili su iz Opštine Tuzi

Predsjednik Opštine Tuzi Lindon Đeljaј potpisao јe memorandum o razumijevanju i saradnji sa "Universum International College" u Arizoni koјi јe predstavljao predsjednik borda Suat Beriša.

– Ovim memorandumom se stvara partnerstvo o opštem dogovoru sa našom Opštinom. Zahvaljujući memorandumu otvara se važno polje djelovanja za naše mlade, studente i učenike iz Malesije za nastavak školovanja na ovom univerzitetu i međunarodnim studijama. Zatim, mogućnost korišćenja studijskih stipendija za studije u državi i međunarodne studije, stipendija za studiranje u ASU, razmjenu studenata sa partnerskim univerzitetima po programu Erasmus, kao i druge kulturne i sportske aktivnosti - saopštili su iz Opštine Tuzi.

Oni navode da su mogućnosti koje nudi memorandum o saradnji interesantne za mlade i za stvaranje njihove prave akademske karijere.

Potpisivanju memoranduma prisustvovali su i potpredsjednici Opštine Tuzi Ivan Ivanaj i Fisnik Đokaј.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:46