04/04/2024 u 12:47 h
Andrijana Dabanović, M. VujisićAndrijana Dabanović, M. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Injac obišla OŠ "Branko Božović": Traže rješenje za kolaps oko škole

Za pitanje parkinga, ulice i saobraćajnog kolapsa, napravićemo određena idejna rješenja i vidjeti kako to možemo riješiti. Zagorič je prelijepo naselje i cilj nam je da uložimo što više, rekla je Olivera Injac

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac obišla je OŠ "Branko Božović" u Zagoriču gdje je razgovarala sa direktoricom škole Biljanom Stamatović i odbornikom Pokreta za Podgoricu u Skupštini Glavnog grada Dragutinom Vučinićem o prilazu školi.

– Danas sam na poziv kolege, i prije svega plan aktivnosti koje je napravio naš odbornik u Skupštini Glavnog grada Dragutin Vučinić, obišli nekoliko lokacija u cilju sagledavanja problema u Zagoriču i njihovog rješavanja. Jedna od takvih tačaka je okruženje oko OŠ "Branko Božović", te smo o tome razgovarali i sa direktoricom škole. Glavni grad će se u kratkom roku potruditi da riješi prioritetne stvari ili one kratkoročne koje možemo u ovom trenutku. Za pitanje parkinga, ulice i saobraćajnog kolapsa, napravićemo određena idejna rješenja i vidjeti kako to možemo riješiti. Zagorič je prelijepo naselje i cilj nam je da uložimo što više - rekla je Injac.

image
-

Ona je istakla da u zadnje vrijeme ulažu puno napora da riješe putnu infrastrukturu.

– To identifikujemo kao jedan od gorućih problema, pored onog akutnog sa nedostatkom parking mjesta u gradu. Zagorič zaslužuje mnogo više. Upoznati smo danas koliko dugo nije ovdje ulagano. Cilj nam je da u narednom periodu mnogo uradimo i da lokacije gdje su gužve, prije svega oko škole zbog djece, budu bezbjednije - istakla je Injac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:20