/ -
15/01/2024 u 14:49 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jelena Borovinić Bojović: Afirmisaće stoni tenis

Prvo mjesto u okviru završnog turnira "Top 16" osvojio je Rinat Šakirov, drugo Đorđe Mitrić, a treće Milija Jokić i Darko Šćekić

Skupština Glavnog grada će afirmisati sve sportske aktivnosti u narednom periodu sa posebnim osvrtom na sportove kao što je stoni tenis, saopštila je Jelena Borovinić Bojović, predsjednica gradskog parlamenta. Ona je sa Nenadom Raičevićem, predsjednikom Stonoteniskog kluba "Spin", uručila priznanja pobjednicima završnog turnira ovog kliuba.

– Nadam se da ćemo u budućnosti imati još veći broj Podgoričana i Podgoričanki koji će se baviti stonim tenisom. To je jako zdrav sport, a "u zdravom tijelu zdrav duh", rekli su stari Latini. Mi ćemo naravno učiniti sve što je u našoj moći da afirmišemo stoni tenis i da uputimo što više mladih ljudi da se njime bave – poručila je Borovinić Bojović.

U klubu se svaka dva mjeseca, nakon održanih osam vikend turnira, organizuje završni turnir "Top 16", gdje se za titulu šampiona bore finalisti vikend takmičenja. Prvo mjesto u okviru "Top 16" ovog puta osvojio je Rinat Šakirov, drugo Đorđe Mitrić, a treće Milija Jokić i Darko Šćekić.

Nakon što im je predsjednica Skupštine uručila pehar, medalje i diplome, svim učesnicima "Top 16", Raičević je, kako navode iz službe Skupštine, predao i poklon sponzora – med i sir.

Uporedo sa turnirom "Top 16", u klubu je održano i finale Biznis lige u okviru koje se takmiče predstavnici državnih institucija i prirednih subjekata. Šampion biznis lige ovog puta bio je tim "Sport vision", drugo mjesto je osvojila "Logate" akademija, a treće tim Vojske Crne Gore.

Raičević je predsjednici Skupštine uručio zahvalnicu za podršku koju je dala Klubu, kao i popularizaciji stonog tenisa u našem gradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:11