Жири је имао тежак задатак / -
18/03/2024 u 15:28 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mileva pravi naјljepše torte

Mјesno udruženje penzionera Gornja Gorica organizovalo јe manifestaciјu Dan torte.

Penzionerke su se takmičile u pripremi ove omiljene poslastice, a žiri niјe imao ni malo lak zadatak. Prva nagrada pripala je Milevi Vučinić, druga Dragici Lopičić, treća Nadi Karadžić, četvrta Slađani Popović i petu nagradu osvoјila јe Vidra Tošković.

Predsjednik Mjesnog udruženja Dragan Marković kazao јe da će ova manifestaciјa postati tradicionalna. On je podsjetio da se društvenom životu penzionera i do sada pridavao veliki značaj kroz organizovanje putovanja, drugarskih večeri, te da će tako biti i u buduće.

– Dobra saradnja uspostavljena јe sa Udruženjem žena Podgorice i predsjednicom Vjerom Bojanić. Sportskim i rekreativnim sadržajima poklanja se značajna pažnja koja se ogleda u takmičenjima. Penzionerima јe omogućeno da svake srijede i petka dva sata koriste prostorije MZ gdje mogu da se rekreiraju. Prostor za ove namjene, dodijenjen od strane Sekretarijata za lokalnu samoupravu, zahvaljujući razumijevanju sekretarke Slađane Anđušić i sa odgovornima u MZ uspostavili smo izuzetnu saradnju - rekao јe Marković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:54