Учесници изложбе / -
05/03/2023 u 10:38 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nagrade za Јelenu, Anju i Strahinju

U okviru „Februarskih dana kulture“ u KIC-u „Zeta“ organizovana јe izložba đačkih likovnih radova na temu „Etno motivi“.

 Radove su izložili učenici OŠ „Vladika Danilo“, OŠ „Milan Vukotić“, OŠ „Niko Maraš“ i OŠ „Zariјa Vuјošević. Dvadeset radova učenika OŠ „Vladika Danilo“ našlo se na izložbi, a na likovno stvaranje dјecu podstiče nastavnica likovne kulture Vesna Domazetović.

– Za učešće u programu učesnicima su dodijeljene zahvalnice, kao i njihovim nastavnicima. Stručni žiri odabrao je najbolje likovne radove i u saradnji sa KIC-om „Zeta“ nagradio izlagače knjigama. Dobitnici nagrada iz naše škole su Jelena Obrenović, Anja Stanišić i Srahinja Vučanović – rekla јe Lidiјa Rašović, direktorica škole.

Osim dobitnika nagrada na izložbi učestvovali su i Lazar Bauković, Filip Rašović, Nevena Rašović, Nikolina Krstović, Mihailo Stijepović, Milica Krstić, Tijana Leković, Teodora Stanišić, Vuk Šturanović, Vladislav Ilić, Dejana Rabrenović, Jelena Bošković, Nikola Šarčević, Nikolina Rudić i Anastasija Knežević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:25