/ - Glavni grad
04/03/2024 u 10:50 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nagrađeno šest pripadnika Službe zaštite i spašavanja

Nagrade su veliki motiv u daljem radu za sve zaposlene. Služba će u narednom periodu unaprjeđivati uslove za rad vatrogasaca, kako bi njihov profesionalan odnos prema poslu dobio punu afirmaciju, saopštili su Glavnog grada

Povodom Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori u Vili Gorica upriličena je svečanost na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja za ostvarene posebne zasluge u razvoju sistema zaštite i spašavanja i iskazanu ličnu požrtvovanost u sprovođenju zaštite i spašavanja stanovništva i materijalnih dobara. Kako navode iz Glavnog grada, među 20 nagrađenih službenika na nivou Crne Gore, njih šest je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica.

– Značku zaštite i spašavanja dobio je Dejan Dedović, vatrogasac – spasilac koji je tokom svog višegodisnjeg radnog angažmana bio angažovan na najsloženijim intervencijama. Zahvalnica je uručena Nini Kostić, šefici Sektora za pravne, finansijske i zajedničke poslove, koja je svoje znanje i vještine skoro tri decenije posvetila unapređenju ove službe, Zdravku Globareviću, vatrogascu-spasiocu koji je tokom dvodecenijskog rada učestvovao u velikom broju intervencija i pokazao veliku požrtvovanost, stručnost i profesionalizam. Takođe, zahvalnica je uručena i Zdravku Popoviću i Nebojši Pavićević vatrogascima – spasiocima koji su tokom višegodišnjeg rada u službi učestvovali u velikom broju intervencija i pokazali veliku profesionalnost i stručnost.  Novčanu nagradu dobio je Zoran Stojanović, vatrogasac-spasilac koji se istakao svojim profesionalnim odnosom prema poslu i građanima i koji je u dosadašnjem radu učestvovao u velikom broju intervencija, pokazujući ličnim primjerom kakav treba da bude pripadnik jedne ovakve službe – saop[tili su iz Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:09