Vladislav Dajković / -ARHIVA
29/03/2024 u 15:56 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Operativni tim na terenu: Obilaze Staru Zlaticu i Zagorič

Kroz nedeljne izvještaje koje budemo dostavljali sa terena, gradonačelnica Olivera Injac, ali i gradska uprava, biće precizno upoznati sa aktivnostima Operativnog tima, ali i sa odgovorom nadležnih institucija na te probleme, saopštilo je Vladislav Dajković, v.d. rukovodioca Službe za građane

Operativni tim koji je formiran po nalogu gradonačelnice Olivere Injac već dva dana obilaze područje Stare Zlatice i Zagoriča. V.d. rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković kaže da je jedan od ključnih prioriteta u radu Operativnog tima biti detektovanje problema sa kojima se suočavaju građani Podgorice, a koji su u nadležnosti Glavnog grada.

– U narednom periodu očekujemo pojačane aktivnosti nadležnih preduzeća, sekretarijata i službi u čijem domenu se nalaze najčešći problemi koje dobijamo putem prijava građana preko portala "Građanski servis‘‘ https://gradjanski.podgorica.me/ i drugih kanala komunikacije. Kroz nedeljne izvještaje koje budemo dostavljali sa terena, gradonačelnica Olivera Injac, ali i gradska uprava, biće precizno upoznati sa aktivnostima Operativnog tima, ali i sa odgovorom nadležnih institucija na te probleme. Obavještavamo građane da probleme u naseljima mogu prijaviti na broj telefona 020/482- 052 ili na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. – naveo je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:32