Članovi odbora / -
13/05/2024 u 14:27 h
N.S.- M.L.V.N.S.- M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šušić: Odbor za izbor i imenovanje da se izjasni o daljem članstvu Đurišića u Savjet RTV Podgorica

Članovi odbora imenovali su Vasilija Čarapića, šefa kluba odbornika Pokreta Evropa sad, za zamjenika predsjednika odbora za statut i propise

Odbor za statut i propise dostaviće odboru za izbor i imenovanje odgovor Osnovnog suda u kojem je konstatovano da je Aleksandar Đurišić, član Savjeta RTV Podgorica, bio pravni zastupnik druge medijske kuće, što je suprotno odluci o osnivanju RTV Podgorica. Predsjednik odbora za statut i propise Mitar Šušić je rekao da će odgovor dostaviti odboru za izbor i imenovanja na dalje postupanje.

Šušić je pročitao odgovor Željke Jovović, predsjednice Osnovnog suda.  

–Obavještavamo vam da je provjerom kroz elektronsku bazu podataka predmeta ovog suda utvrđeno da je upravo predmet poslovne oznake P.br.1408/19 formiran po tužbi Mila Đukanovića protiv tuženog I reda Duška Kneževića i tuženog II reda Dejli pres DOO Podgorica, čiji je punomoćnik u ovom postupku bio Aleksandar Đurišić, advokat iz Podgorice – piše u odgovoru Željke Jovović, predsjednica Osnovnog suda.  

Članovi odbora imenovali su Vasilija Čarapića, šefa kluba odbornika Pokreta Evropa sad, za zamjenika predsjednika odbora za statut i propise. Na čelu ovog odbora je Mitar Šušić, šef kluba Nove srpske demokratije, dok su članovi Vasilije Čarapić (PES), Sara Đurišić, odbornica Nove srpske demokratije, Zdenka Popović, odbornica Demokrata, odbornici DPS-a Miloš Nikolić, Stefan Ćulafić i Zoja Bojanić Lalović, i Jovana Drobnjak, odbornica Liberalne partije. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:25