/ -
23/02/2024 u 13:33 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tržnice i pijace obnovile sertifikate

Obnovljeni sertifikati su HACCP- sistem bezbijednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli rizika kritičnih kontrolnih tački i ISO 9001:2015- koji se odnosi na sistem upravljanja kvalitetom

Preduzeće Tržnice i pijace je obnovilo sertifikate HACCP- sistem bezbijednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli rizika kritičnih kontrolnih tački i ISO 9001:2015- koji se odnosi na sistem upravljanja kvalitetom, na period do 2027.godine. Iz Tržnica i pijaca navode da sertifikati dokazuju visok kvalitet u poslovanju i organizaciji, kao i uslovima koje nude zakupcima na pijacama, ali i građanima koji tu trguju.

– Naše društvo posluje u skladu sa ovim standardima od 2016. godine. Primjena HACCP standarda podrazumijeva da Tržnice i pijace poštuju standardne operativne procedure i uputstva koja su propisana na međunarodnom nivou, sa ciljem smanjenja rizika po bezbijednost hrane. ISO 9001 je međunarodni standard Sistema menadžmenta kvalitetom, koji propisuje Međunarodna organizacija za standardizaciju. Sistem menadžmenta kvalitetom, predstavlja zbir politika, procesa, dokumentovanih procedura i evidencija, koji definiše set međunarodnih pravila koja određuju kako kompanija kreira i pruža uslugu – navode iz Tržnica i pijaca.

Posjedovanje ovih sertifikata, kako navode iz preduzeća, dokaz je da zaposleni stručno i odgovorno obavljaju posao, uz odlične uslove rada na objektima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:03