/ -
03/09/2022 u 11:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Protest solidarnosti svih građana Zete sa Botunjanima zbog gradnje Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda zakazan je za nedjelju, 4. septembra, čime će se poslati još jedna poruka da nema ništa od gradnje projekta vijeka za Podgoricu dok se ne dogovore

Pogledajte kako je Opština Tuzi obilježila tri godine nezavisnosti i šta je poručio Nik Đeljošaj, predsjednik Opštine, te šta o postignutim rezultatima misle Samir Adžović, odbornik SD-a u SO Tuzi i Adnan Pepić, odbornik Bošnjačke stranke. U jednom od popularnijih novih naselja Siti kvartu svega ima sem drveća. Pogledajte šta su o tome rekli građani, ali i arhitekta Andrija Markuš, kao i ekolog Aleksandar Perović iz Ozona.

Donosimo i priču iz Pipera o infrastrukturi sa posebnim osvrtom na put preko Radovča. Pogledajte kako lošu infrastrukturu komentariše Aleksandar Božović, potpredsjednik Odbora Demokrata Podgorice.

Vašoj pažnji preporučujemo i priču iz Bratonožića o problemu vodosnabdijevanja. U našem pregledu pogledajte kako o životu bez vode govori mještanin Klopota Milovan Ilić, ali i šta su do sada preduzeli iz preduzeća Vodovod. Stanovnici Karabuškog polja još jednom traže od nadležnih da nešto hitno preduzmu kako bi se poboljšala bezbjednost svih učesnika u saobraćaju. Glavni grad predstavio je i ulaganja u opremu privrednih društava o čemu je govorio gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kao i direktor Čistoće Andrija Čađenović i komandir Službe zaštite i spasavanja Goran Janković.

Govorimo i o novom problemu u konstituisanju Opštine Zeta i nedostatku opštinske izborne komisije. Pogledajte šta je kazao Nikola Mugoša, predsjednik Državne izborne komisije, ali i šta misli poslanica GP URA Božena Jelušić o tome ko je kriv za propust. Svoj stav dala je Maja Vukićević, predsjednica Zakonodavnog odbora, ali i predsjednik SO Golubovci Ratko Stijepović.

Donosimo i vijest o stanju područnog odjeljenja OŠ "Oktoih"u Dajbabama i šta Nađa Ljiljanić, predsjednica Savjeta roditelja učenika ove vaspitno-obrazovne ustanove traži od Ministarstva prosvjete.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:18