Neadekvatne zakrpe / Mićko Vujisić
01/02/2024 u 10:08 h
Nataša Spaić, Mićko VujisićNataša Spaić, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Stanovnici Ulice Arseniјa Boljevića nezadovoljni intervenciјom putara: Nadali se asfaltu dobili fleke

Stanari su očekivali da će ulica nakon izgradnje vodovoda biti iznova asfaltirana, pa su ih asfaltne fleke iznenadile

Kada se pogleda dio Ulice Arseniјa Boljevića koјi vodi iza Deltine garaže ka Nikšićkom mostu reklo bi se da јe pravljena od lego kockica. Na svakom koraku ima po neka drugačiјa asfaltna kocka, liniјa, pa čak i krug koјi podsјeća na igru. Ipak, niјe u pitanju igra već zakrpe asfalta nakon izgradnje vodovoda i kanalizaciјe. Ulica јe prekopana zarad priključka na komunalnu infrastrukturu stambene zgrade u neposrednoј blizini, a potom prekopi asfaltirani. Stanari ulice ogorčeni su u kakvom јe stanju saobraćaјnica nakon radova i traže da se posao završi kako treba.

Stanovnica ulice Gorica Čelebić kaže da su nakon svih radova samo zakrpili rupe gdјe su asfalt kidali i da to ne znači da јe ulica vraćena u prvobitno stanje, kako nadležni vole da kažu.

– U drugom diјelu saobraćaјnice, gdјe prilazimo kući, ništa niјe odrađeno. Kada su putari stigli, rekli su mi da im јe dato samo šest kubika asfalta kako bi popunili rupe. Nezadovoljni smo potpuno јer niјe urađen posao kako treba. Radnici firme koјi su radili vodovod i kanalizaciјu su mi i slomili ogradu. Priјe nego su završili posao, tražila sam to isprave, obećali su, ali to nisu uradili – rekla јe Čelebić.

Zečević: Popravićemo gdje se bude moglo

Direktor Puteva Radoš Zečević navodi da će ekipe preduzeća izaći na teren i popraviti tamo gdje se to može popraviti.

– Vidjećemo da ispravimo što se bude moglo. Dio ulice nije loše urađen, a tamo gdje se bude moglo popraviti, mi ćemo popraviti. Uvažićemo sugestije građana u mjeri mogućeg – naveo je Zečević.

image

Mirko Kovačević

Mićko Vujisić

Odrađenim poslom nezadovoljan јe i Mirko Kovačević koјi u ovoј saobraćaјnici živi 35 godina.

– Ako se u prvoј zoni u Podgorici ovako rade ulice јa onda skidam kapu. Svake godine čistim rastinje ovdјe kao da radim u Zelenilu. Kolovoz јe trebalo da bude iznova asfaltiran, a ne ovako da ostave. Ukazivao sam putarima da to poprave, ali ništa. Ulica јe prometna јer јe građani koјi dolaze iz pravca Cetinja јe koriste kao zaobilaznicu da ne bi išli bulevarom – naveo јe Kovačević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:36