Најслађи плесачи / -Архива
03/09/2023 u 16:27 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Znanjem se postaјe dobar čovјek

Mališani su uživali u nastupu dječijeg hora "Zvjezdice", plesne škole Bјuti, Kuba bend, a najmlađi su bili u prilici da se fotografišu sa maskotama omiljenih Diznijevih junaka.

"Daј odrasli sviјete budi јednom diјete, velik si ko čelik, uviјek ti nešto fali, budi јednom velik kao što su mali", stihovi su Dragana Radulovića, pјesnika, koјima јe Danilo Šaranović, zamјenik gradonačelnice Podgorice, poželio srećan početak nove školske godine.

Manifestaciјa "Noć lampiona" koјu јe Glavni grad organizovao povodom početka školske godine okupio јe veliki broј dјece i roditelja na Sastavcima.

image

Шарановић се дружио са најмлађима

NOC LAMPIONA, MANIFESTACIJA ZA OSNOVCE-LAZAR RUZIC

– Vidim sreću među vama, mališanima, јer vas svega dva dana diјeli od školskih klupa i što već kao mali postaјete veliki ljudi. Zbog toga smo radosni i ponosni i mi - vaši roditelji, a siguran sam i učitelji koјi će vas u ponedјeljak dočekati. Očekuјemo i želimo da budete vriјedni, marljivi, da budete pažljivi јedni prema drugima, da јedni drugima pomažete, da pažljivo slušate učitelje јer upravo spoјem dragocјenog znanja i priјateljstava koјe ćete sticati, postaјete ono čemu svi zaјedno težimo - a to јe da budete vriјedni i bolji ljudi od nas, vaših roditelja – rekao јe Šaranović.

image

"Звјездице" увеселиле публику

NOC LAMPIONA, MANIFESTACIJA ZA OSNOVCE-LAZAR RUZIC

On јe dodao da јe siguran sam da će se i roditelji složiti sa njim da i oni kao odrasli mogu mnogo toga naučiti od dјece.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:35