/ -
25/11/2022 u 12:35 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za organizaciju Podgoričkog Pazara potrebna odluka gradskog parlamenta

Imajući u vidu da slijedi konstituisanje novog saziva Skupštine Glavnog grada i gradske uprave, iskreno se nadamo da će ova manifestacija nastaviti da živi i, na radost naših sugrađana, navode iz PG biroa

Organizacija Podgoričkog Pazara podrazumijeva usvajanje odluke u Skupštini Glavnog grada, raspisivanje javnog poziva za dodjelu kućica, raspisivanje javnog poziva za nabavku tehničke opreme, kreiranje programa manifestacije, odabir izvodjača i koordinirano svakodnevno praćenje rada organizacionog tima, saopšteno je iz PG biroa. Ovu manifestaciju, kako navode iz PG biroa, gradska uprava pokrenula je 2019. godine.

– Cilj je bio potpuna promjena koncepta proslave novogodišnjih praznika, po uzoru na mnoge evropske zemlje koje imaju dugu tradiciju kada je organizacija sličnih manifestacija u pitanju. Za kratko vrijeme Pazar je postao prepoznatljiv kako u Crnoj Gori, tako i šire. Ovom manifestacijom je umnogome unaprijeđena ukupna kulturna i turistička ponuda glavnog grada. Imajući u vidu da slijedi konstituisanje novog saziva Skupštine Glavnog grada i gradske uprave, iskreno se nadamo da će ova manifestacija nastaviti da živi i, na radost naših sugrađana, postati tradicija – navode iz PG biroa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:00