Armisa Kuč / Foto: FSCG
11/07/2023 u 14:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Armisa Kuč: Na pobjedu u Moldaviji

Crvene će gostovati u Kišinjevu 14. i 17. jula

Pred najboljom ženskom fudbalskom reprezentacijom su dva prijateljska meča sa Moldavijom. „Crvene“ će gostovati u Kišinjevu i 14. i 17. jula odigrati duele sa domaćom selekcijom, što će im biti poslednje provjere uoči starta Lige nacija.

U 2023. godini naša selekcija je odigrala tri meča, dva puta su u Podgorici pobijedili upravo Moldaviju (6:1, 2:0), zatim i Sjevernu Makedoniju (3:1).

-Imamo tri pobjede ove godine, potrudićemo se da upišemo i četvrtu. Idemo na pobjede u Moldaviji – kazala je Armisa Kuč, golgeterka naše reprezentacije.

Crna Gora će u Ligi nacija igrati sa Farskim ostrvima, Azerbejdžanom i Kiprom.

-Daćemo sve od sebe, spremne ćemo dočekati ove utakmice. Mislim da smo favoritkinje i mislim da smo zaslužile da se plasiramo u viši rang, u B grupu Lige nacija.

Armisa je trenutno član turskog Fomgeta, sa kojim je osvojila titulu prvaka te zemlje.

-Imala sam, proces prilagođavanja, ali kada je bilo najvažnije bila sam na visokom nivou. Osvojile smo titulu, dala sam tri gola u finalu, a sada se spremamo da napadnemo Ligu šampiona. Nadam se da će povrede zaobići, da ćemo biti kompletne u kvalifikacijama, a onda vjerujem da rezultat neće izostati -  istakla je Armisa Kuč.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:00