Florentino Luis / -FOTO: BENFIKA
21/05/2023 u 15:11 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Benfika traži 120 miliona eura za Florentina Luisa

Napoli, Milan i Arsenal zainteresovani za 24-godišnjeg vezistu

Iz dana u dan ljetnji prelazni rok postaje sve aktuelniji, očekuje se mnogo zanimljivih vijesti sa svih strana Evrope i svijeta, a kao neka uvertira svemu tome mogla bi da posluži i informacija koju je lansirao portugalski ''O Žogo''.

Pomenuti izvor je došao do saznanja da su tri velika evropska kluba - Napoli i Milan, kao i engleski Arsenal ušli u trku za 24-godišnjeg defanzivnog vezistu Benfike Florentina Luisa.

Ovaj momak je ponikao u redovima lisabonskih ''orlova'', a na početku seniorske karijere išao je na pozajmice u Monako i Hetafe.

Ove sezone se ustalio u ekipi Benfike, upisao je čak 52 nastupa u svim takmičenjima, bez postignutog gola, ali uz tri asistencije.

Koliko čelnici Benfike vjeruju u kvalitet ovog igrača, svjedoči i izlazna klauzula od čak 120.000.000 eura, a potpisan je i dugoročni ugovor koji ističe tek u junu 2027. godine.

''O Žogo'' otkriva da su Milan, Napoli i Arsenal ''i te kako uključeni u pregovore'', ali da Benfika želi da realizuje ''XXL transfer'', što bi značilo da samo ko ponudi pomenutih 120.000.000 na ime izlazne klauzule može da od ljeta ima Florentina Luisa u svojim redovima.

Konkurencija jeste velika, ali teško da bi neki od ovih klubova bio spreman da izdvoji toliki novac za ovog igrača.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:47