Optimista: Srđan Krstović / -FOTO: FSCG
02/05/2023 u 14:01 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brnović: Opuštanja ne smije biti

Imamo pozitivan rezultat iz prvog meča, dva gola viška, ali to ne garantuje ništa – istakao je strateg Sutjeske

Fudbaleri Sutjeske revanš polufinala Kupa Crne Gore protioiv Dečića dočekuju sa dva gola prednosti iz prve utakmice (3:1). Nikšićani su ako pogleda taj prvi susret mnogo bliži finalu, ali šef stručnog štaba Nenad Brnović smatra da još ništa nije gotovo i da njegova ekipa mora da pruži maksimum kako bi došla do finala. Uz sve to, za fudbalere Sutjeske revanš polufinala najmasovnijeg takmičenja dolazi nakon remija u derbiju protiv Budućnosti i vjerovatno oproštaja od titule.

-Arhivirali smo derbi i potpuno smo fokusirani na revanš polufinala kupa protiv Dečića. Rivala dobro poznajemo, sreli smo se ove sezone nekoliko puta sa njima i tu nema nikakvih tajni. Imamo pozitivan rezultat iz prvog meča, dva gola viška, ali to ne garantuje ništa. Ni u jednom trenutku ne smijemo da pomislimo da smo završili posao, jer ukoliko dođe do opuštanja, to skupo može da nas košta. Nadam se da ćemo igrati kao u prvom poluvremenu derbija i da ćemo realizovati šanse, a ako tako bude onda se možemo nadati prolasku u finale kupa – rekao je na konferenciji za novinare strateg Nikšićana Nenad Brnović.

Optimista je vezni fudbaler Sutjeske Srđan Krstović, koji je između ostalog rekao:

-Poštujemo rivala, ali ako budemo pravi i damo sve od sebe, nadam se da možemo u finale, jer imamo lijepu prednost iz prve utakmice – istakao je Krstović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 00:41