Milinković i Savić / -FOTO: FK BUDUćNOST
22/03/2024 u 17:55 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost sjutra protiv Bešiktaša u Istanbulu

Utakmica sa jednom od najboljih turskih ekipa biće veliko iskustvo za igrače podgoričkog tima

Fudbaleri Budućnosti igraće sjutra protiv Bešiktaša u Istanbulu prijateljski meč, koji je dogovoren još tokom zimskih priprema u Antaliji. Ekspedicija crnogorskog šampiona danas je doputovala na Bosfor, odradila je i trening, a duel sa jednom od najboljih turskih ekipa biće jedno veliko iskustvo za ove igrače.

- Dolazak u Istanbul i utakmica sa jednim velikanom kakav jeste Bešiktaš je čast i privilegija. To je jedno veliko iskustvo kako za igrače, tako i za nas u stručnom štabu. Mišljenja sam da ćemo kroz ovako jednu kvalitetnu provjeru najbolje održati formu, a ujedno i vidjeti koliko možemo da se nosimo protiv velikih ekipa – rekao je Vladan Savić, član stručnog štaba Budućnosti.

Plavi na ovaj meč nisu doputovali u najjačem sastavu. Sa timom nisu reprezentativci Miloš Brnović, Filip Domazetović, Ognjen Gašević, Milan Vukotić, Vasilije Adžić i Bodin Tomašević, kao ni Andrej Camaj koji je ostao u Podgorici da liječi lakšu povredu.

-Imamo nekoliko igrača u raznim selekcijama reprezentacije i kao klub smo ponosni na to, naročito jer nisu samo broj, već praktično vodeći igrači selekcija. Sa nama je tu nekoliko mlađim momaka kao njihove alternative i sigurno će kroz određenu minutažu dobiti priliku da polako stiču iskustvo kroz zahtjevne utakmice – dodao je Savić.

Sjutrašnja utakmica u Istanbulu igra se u 12 sati po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:40