N'Golo Kante / -FOTO: ČELSI
14/10/2022 u 12:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Francuzi bez Kantea na Svjetskom prvenstvu?

Defanzivni vezista obnovio povrede prepona na treningu Čelsija

Sjajni vezista francuske reprezentacije N'Golo Kante će nedjeljama pred početak Svjetskog prvenstva u Kataru proživeti pravi rat nerava.

Selektor “trikolora” Didije Dešamp sigurno ne spava mirno nekoliko pred početak.

Francuski mediji su puni priča o navodnom nezadovoljstvu Kilijana Mbapea, Antoan Grizman je daleko od optimalne forme, Pol Pogba ove sezone nije odigrao ni minut, a prijeti mu scenario da će krenuti ka odbrani titule prvaka svijeta bez neizostavnog Kantea. 

On je van terena od sredine avgusta, kada se povrijedio na prvenstvenoj utakmici protiv Totenhema.

Kante je u oktobru trebalo da se vrati na teren, ali je na treningu obnovio povredu prepona, nakon čega će ponovo imati višenedjeljni dodatni odmor.

Pošto je do početka Svjetskog prvenstva ostalo samo pet nedjelja, postoji osnovana bojazan da 31-godišnji vezista neće biti spreman za spektakl u Kataru.

Trener Čelsija Grejem Poter, takođe, je potvrdio probleme.

"Moraćemo da sačekamo sa N'Golom. Situacija svakako nije idealna i veliko je razočarenje i za njega i za nas. Sada možemo samo da se nadamo najboljim mogućim vijestima", rekao je Poter.

Kante ima još jednu veoma važnu odluku u narednim mjesecima, pošto mu ugovor ističe na kraju sezone, što znači da bi mogao da razgovara sa drugim klubovima već u januaru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 11:00