/ -
02/11/2023 u 18:57 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Frojnd: Ovo je veliko razočarenje

Malo smo uradili, moramo sami sebe da krivimo – smatra sportski direktor Bavaraca

Sportski direktor Bajern Kristof Frojnd izjavio je da je razočaran eliminacijom njegovog tima u drugom kolu Kupa Njemačke. Ekipa Sarbrikena, koja nastupa u trećoj njemačkoj ligi, priredila je veliko iznenađenje, pošto je na svom terenu pobijedila favorizovani Bajern 2:1.

-Odigrali smo jako, jako loše prvo poluvrijeme. Ovo jednostavno ne smije da se dešava. U drugom poluvremenu nismo mogli da postignemo gol. Ne možemo na taj način da odigramo poluvrijeme, bilo smo bez agresije i hrabrosti. Malo smo uradili, moramo sami sebe da krivimo. Ovo je veliko razočaranje - rekao je Frojnd za “Sport1”.

Takođe, jedan od najboljih fudbalera Bajerna Tomas Miler kritikovao je pojedine saigrače, koji su posle poraza od Sarbrikena odbili da pozdrave navijače.

-Doživjeli smo težak poraz, koji je teško “progutati” i fokusirati se na subotu. Izvinjavam se navijačima za ponašanje cijelog tima posle utakmice. Morali bi da se držimo zajedno i da vam pokažemo poštovanje. Možda je “Klasiker” savršena prilika da popravimo situaciju - napisao je Miler na društvenim mrežama.

Bajern će u subotu igrati sa Borusijom u Dortmundu derbi 10. kola Bundeslige.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:18