Sveto Ljesar / -FOTO: WWW.FSCG.ME
11/04/2023 u 13:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Futsal reprezentacija Crne Gore na turniru u Poreču

Selektor Sveto Ljesar pozvao 14 igrača

Futsal reprezentacija Crne Gore učestvovaće sledeće sedmice na turniru u Poreču. Selektor Sveto Ljesar danas je objavio spisak igrača koji će biti u konkurenciji za nastup na ovom turniru, ali se za razliku od prethodnih okupljanja spisak razlikuje. Dosta je novih igrača koje stručni štab želi da provjeri pred naredne akcije koje se očekuje.

Na Ljesarevom spisku je 14 igrača, a to su: golmani: Balša Đurković (Titograd), Luka Živković (Dolcinium), Mirko Drobnjak (Ulcinj) i igrači Goran Davidović (Bajo Pivljanin), David Puletić, Nikola Mijušković, Lazar Kostić (Onogošt), Srđan Petrušić (Nova Pazova), Anel Kandić (Palmanova, Italija), Edmond Kurti, Arnes Lolović, Kenan Tafić (Ulcinj), Miloš Koprivica (Nikšić) i Janko Bulatović (Studenski dom).

Osim Crne Gore, učesnici turnira igraju još Turska, Slovenija i Kosovo. „Crveni“ će 14. aprila od 16 časova ukrstiti koplja sa Turskom i u slučaju pobjede, igraće dan kasnije u finalu sa pobjednikom duela između Slovenije i Kosova. U slučaju poraza od Turske, izabranici Sveta Ljesara igraće za treće mjesto.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 22:10