Simone Inzagi / EPA-EFE-FOTO: EPA/JUANJO MARTIN
14/03/2024 u 09:44 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Inzagi: Ova ekipa nije navikla da gubi, zato su frustracije ogromne

U Interu razočarani nakon eliminacije iz Lige šampiona

U taboru Intera vlada veliko razočarenje nakon što je prošlogodišnji finalista Lige šampiona ove sezone eliminisan u osmini finala, nakon izvođenja penala protiv Atletiko Madridom.

"Nerazuri" nisu uspjeli da odbrane prednost gola iz prve utakmice u Milanu. 

Primili su u 87. minutu gol, strijelac je bio Memfisa Depaja, a zatim promašili tri udarca sa bijele tačke (Aleksis Sančez, Davija Klasen i Lautaro Martinez).

„Ovo boli, atmosfera u svlačionici je bila razočaravajuća. Boli što smo četvrtfinale imali u džepu, bili smo bolji protivnik u oba susreta. Trebalo je ubjedljivije da pobijedimo kod kuće, a u Madridu smo imali previše šansi, od kojih smo samo jednu realizovali. Poslije Dimarkovog gola trebalo je da ostanemo koncentrisani, ali smo odmah primili gol i pustili ih da se vrate. Ponovo smo imali dobre šanse, koje nismo realizovali. Nismo izgubili u posljednjih osam susreta, morali smo bolje da reagujemo u pojedinim trenucima, ali šta je tu je. Rekao sam momcima da bez obzira na razočarenje, moraju da budu ponosni na sebe i način na koji su igrali ove sezone u Ligi šampiona. Ova ekipa nije navikla da gubi, zato su frustracije između svih nas ogromne", rekao je Simone Inzagi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:28