/ -FOTO: FK KARIOKE
18/12/2023 u 08:47 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jubilej za ponos - Karioke proslavile 20 godina postojanja

Proslavi jubileja prisustovao veliki broj bivših i sadašnjih igrača, roditelja, trenera iz drugih klubova, predstavnika UK FSCG Centar, novinara...

Tačno prije 20 godina u Podgorici je počela da se piše jedna lijepa fudbalska priča. Braća Zoran i Nebojša Mijović su 2003. godine osnovali školu fudbala Karioke, koja je veoma brzo prerasla u Fudbalski klub. Broj dječaka i djevojčica koji su trenirali i igrali u klubu je iz godine u godinu bio je sve veći, a Karioke danas imaju gotovo sve selekcije, računajući i seniore. Jubilej – 20 godina postojanja, obilježen je u nedjelju uveče u balon sali ovog kluba, a na jednom mjestu našli su se bivši i sadašnji igrači, roditelji, treneri iz drugih klubova, predstavnici UK FSCG Centar, novinari...

image

Pokloni za najmlađe

-FOTO: FK KARIOKE

-Imali smo namjeru da okupimo što veći broj naših bivših članova, igrača, prijatelja kluba, koji su nam od našeg početka pa do danas pomogli i dali doprinos za rad, organizaciju i razvoj. Ponosni smo na sve naše članove, zahvalni svima koji su nam kroz ovoh 20 godina pomagali i dali pun doprinos da ostanemo na fudbalskoj mapi Podgorice i Crne Gore – kazao je između ostalog Zoran Mijović.

image

Priznanje od matičnog saveza

-

Na proslavi jubileja, koji je okupio veliki broj prijatelja kluba, najmlađim takmičarima kluba podijeljeni su novogodišnji paketići, a ljudima koji su dali doprinos stvaranju i funkcionisanju kluba u ovih 20 godina i plakete. Njih su dobili: Dragoljub Đukanović, Zoran Lajović, Andrija Đurković, Zoran Ivanović, Faro Ljuljanović, Komnen Laković, Peđa Popović, Ilija Milović, Vladan Vujović, Ivan Milatović, Nuno Muradbašić, Miloš Antić, Zoran Vuković, Momo Saveljić, Senad Padović i Dejan Panić. S druge strane, predsjednik UK FSCG Centar Risto Lakić, Zoranu Mijoviću je uručio priznanje povodom 20 godina postojanja i rada kluba, kao i doprinosa razvoju fudbala u Podgorici.

image
-FOTO: FK KARIOKE

Na svečanosti je prikazan kratak film sa fotografijama od 2003. do 2023, a putem video poruke jubilej su čestitali i naši internacionalci Andrija Vukčević, Zoran Petrović, Marko Miličković i Dmitar Stanković, koji su svoje prve fudbalske korake napravili upravo u Kariokama.  Za kraj, upriličena je i fudbalska utakmica u kojoj su akteri bili najmlađi polaznici kluba i njihovi roditelji.

image
-FOTO: DEJAN PANIć
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 03:22