Aldo Kalulu / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANDREJ CUKIć
10/03/2024 u 15:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kalulu: Partizan može do titule

Srećni smo što je bilo ovoliko naših navijača na utakmici, potrebni su nam. Nadam se da će doći i kad budemo igrali mečeve na domaćem terenu - poručio je vezista crno-belih

Fudbaleri Partizana zadržali su prvo mjesto na tabeli Superlige Srbije. Crno-beli su u 172. vječitom derbiju odigrali 2:2 na Marakani sa Crvenom zvezdom, u meču u kojem su Duljajevi izabranici ogromnom požrtvovanošću u defanzivi i uz maestralne intervencije golmana Aleksandra Jovanovića uspjeli da osvoje bod.

Strijelac drugog gola za Partizan Aldo Kalulu nakon meča je rekao  da je za njegov tim najbitnije da su iz ovog meča izašli neporaženi.

-Ovo je bio moj drugi derbi od kako sam stigao u Partizan. Odigrali smo dobar meč. Nije bilo dobro na startu susreta, Zvezda je povela, ali nam je mnogo značilo što smo brzo stigli do izjednačenja prije odlaska na poluvrijeme. Stvari su se zakomplikovale sa crvenim kartonom, nije nam bilo lako da sačuvamo svoj gol. Uspjeli smo da odemo neporaženi sa Zvezdinog stadiona, to je najbitnije – rekao je nako  meča Kalulu, a prenose beogradski mediji.

Kalulu vjeruje da Partizan može do titule.

-Srećni smo što je bilo ovoliko naših navijača na utakmici, potrebni su nam. Nadam se da će doći i kad budemo igrali mečeve na domaćem terenu. Idemo dalje, razmišljamo samo o titulu i peharu šampiona – poručio je Kalulu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:42