Igor Duljaj / -FOTO: FK PARTIZAN
30/04/2024 u 20:49 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Duljaj: Niko me nije obavijestio da sam otpušten

Upravni odbor Partizana je juče smijenio Igora Duljaja sa mjesta šefa stručnog štaba Partizana

Doskorašnji stretag crno-belih je večeras u „Areni“ bodrio košarkaše Partizana u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnost Volija. Duljaj je tom prilikom za „Sportal“ govorio o smjeni na klupi svog kluba.

-Mislim da par dana treba da se slegnu utisci. Ja sam ovo i očekivao, par puta sam rekao da samo pozitivne stvari mogu da me iznenade, negativne ne. Dao sam srce. Ne samo ja, nego i mnogi ljudi oko mene i navijači. Imali smo veliku podršku. Tako da važno je ono što ostavljate iza sebe. Mislim da sam ostavio igrače, potencijal, koji mogu nešto da daju Partizanu i da navijači Partizana imaju koga da vide - rekao je Duljaj za „Sportal“.

Doskorašnji trener Partizana je potom dodao:

-Naravno da je teško. Ja sam otišao jutros da se pozdravim, nemam društvene mreže, ali sam pričao sa igračima, zvali su me tako da to je samo jedna potvrda da smo imali odličan odnos i odličnu saradnju.

Igor je otkaz dobio prilikom gostovanja na jednoj od televizija.

-Pričao sam samo sa generalni direktorom i niko me nije zvao osim njega, niti mi tu odluku saopštio. On je imao jedini obraza da mi se javi i da mi to saopšti iz nekog ljudskog razloga prema meni - rekao je Duljaj, kojeg su navijači u Areni dočekali ovacijama.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:13