Sjajna sezona za Krstovića / -FOTO: DAC1904.SK
25/05/2023 u 14:48 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krstović: Biti naјbolji strijelac lige јe fantastično

Dunajska Streda nije uspjela da osvoji titulu, ali se zahvaljujući golovima Krstovića do samog kraja borila sa Slovanom iz Bratislave

Nije dobio pravu šansu u Crvenoj zvezdi, ali je već u drugoj sezoni zablistao u Dunajskoj Stredi - reprezentativac Crne Gore sa 18 golova bio je najbolji strijelac slovačke "Fortuna lige" i izabran je u idealni tim šampionata.

- Hvala timu, svima u klubu i naviјačima što su mi pomogli da osvoјim titulu naјboljeg strijelca. Veoma sam srećan zbog ove nagrade, biti naјbolji strijelac lige јe fantastično. Mučio sam se povredama ovog proljeća, ali sam se trudio da maksimalno pomognem timu - kazao je Krstović za klupski sajt. - Ne znam koliko biһ golova postigao da se nisam povrijedio, ali sledeće sezone želim da dam bar dvadeset - naglasio je nekadašnji napadač Zete.

Dunajska Streda nije uspjela da osvoji titulu, ali se zahvaljujući golovima Krstovića do samog kraja borila sa Slovanom iz Bratislave. 

- Nažalost, izgubili smo titulu u posljednja tri kola, ali to je život. U narednoj sezoni učinićemo sve da DAC slavi titulu - poručio je Krstović.

Sjajni napadač postigao je i gol za pobjedu Crne Gore nad Bugarskom u Razgradu na strartu kvalifikaija za Evropsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj.

- Sada idem malo da se odmorim, pa slijedi novi meč reprezentacije protiv Mađarske (17. jun pod Goricom) - zaključio je Krstović, koji je pet puta tresao mreže i u kvalifikacijama za Ligu konferencija, dok je u domaćem Kupu postigao tri pogotka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
NIKOLA KRSTOVIĆ
26. april 2024 15:35