/ EPA-EFE-FOTO: EPA/ROBERT HEGEDUS
14/11/2023 u 20:51 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Meč Belgija – Srbija pod znakom pitanja

Jaka kiša koja već danima pada stvorila je "oranicu" i blato na terenu stadiona „Kralj Boduen“

Odigravanje utakmice Belgija – Srbija je pod znakom pitanja, usled loših vremenskih uslova koji su zahvatili Brisel, objavili su beogradski mediji. Jaka kiša koja već danima pada stvorila je "oranicu" i blato na terenu stadiona „Kralj Boduen“ i večeras  na glavnom terenu nisu srpski reprezentativci mogli da treniraju.

Belgijski mediji, stoga, navode da je pod upitnikom odigravanje prijateljskog meča "đavola" i "orlova". Trening je otkazan, a nije bilo ni uobičajene konferencije za medije na kojoj je najavljeno da će pričati selektor Dragan Stojković. Umjesto toga, održana je improvizovana konferencija za medije organizovana u hotelu, sve uz dozvolu UEFA.

-Zbog gužve prilikom pasoške kontrole, zatim i u saobraćaju najbolji tim Srbije stigao je u hotel u Briselu daleko kasnije od očekivanog što je dovelo do pomjeranja rasporeda aktivnosti tako da je trening predviđen u sportskom centru FS Belgije otkazan -  saopštio je FSS.

Konačnu odluku o odigravanju meča na stadionu belgijske reprezentacije daće sudija Marijan Aleksandre Barbu iz Rumunije i njegovi saradnici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:14