/ -FOTO: INDEX.HR
29/02/2024 u 12:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mediji u regionu o meču na DG areni: Skandal koji trese Crnu Goru

Gotovo da nema medija koji nije prenio našu bruku i naše poniženje nakon susreta 22. kola "Meridianbet" 1. CFL

Dosta bure se diglo nakon utakmice 22. kola „Meridianbet“ 1. CFL između OFK Mladosti Lob.bet i Dečića. Tačnije, prvi gol Tuzana koji je postigao Matić, uz obilatu pomoć defanzivca domaćih Zvonka Ceklića koji skočio da bi loptu prošla, digao je na noge ne samo domaću javnost, već i sve medije u regionu. Bio je to gol zbog kojeg se crveni naš klupski fudbal, koji je odavno na najnižim granama.

Hrvatski portal „Indeks“ uz naslov „Skandal u Crnoj Gori“ navodi da je u tom trenutku bilo čak neugodno i komenatoru Javnog servisa.

-Gosti su poveli pred kraj nadoknade prvog poluvremena golom Bojana Matića sa desetak metara. No on je postigao gol zahvaljujući tome što mu se Zvonko Ceklić, štoper domaćih, makao sa puta. On je sklonio nogu da ne ometa suparnika na šutu i usput je i skočio kako bi se dodatno osigurao da mu ne blokira udarac – navodi „Indeks“.

image

Naslovnica hrvatskog Indeksa

-

Detalje sa utakmice na „DG areni“ komentarisao je i sarajevsko „Oslobođenje“ uz naslov: „Crnogorski fudbal trese skandal: Igrač skočio da izbjegne loptu, golman se potrudio da primi gol“.

-U spornoj situaciji krajem prvog poluvremena, bivši fudbaler Partizana Bojan Matić je primio loptu u šesnaestercu protivnika, okrenuo se i šutirao, pri čemu je štoper suparničkog tima Zvonko Ceklić skočio u stranu, omogućivši lopti da završi u mreži, dok je golman Nikola Ivanović djelovao kao da je zakasnio sa reakcijom – piše „Oslobođenje“.

image

Oslobođenje pisalo o duelu u Donjoj Gorici

-

Tekst sa sličnim naslovom donosi i beogradski „B92“, koji navodi: „Skandal u Crnoj Gori – pustio gol, pa odmah zamijenjen“.

-Ceklić se bukvalno sklonio posle udarca Bojana Matića kod prvog gola gostiju u pobjedi od 3:0. Igračima Mladosti je u finišu prvog poluvremena „koncentracija pala“, tako da su gosti imali otvorene prilaze ka golu – piše „B92“.

image

Naslov na portalu "B92"

-

I nisu samo ovo mediji koji pišu o ovome. Gotovo da nema medija koji nije prenio našu bruku i naše poniženje. Pitanje je samo kada ćemo odnosno da li ćemo uopšte izaći ovog sivila. Nakon svega što se dešavalo na utakmici između OFK Mladosti Lob.Bet i Dečića posla ima i za FSCG, policiju, ali i za državno tužilaštvo. Sve dok se oni ne uključe bićemo na dnu evropskog fudbala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:46