Milan Mijatović / Foto: FSCG
14/10/2023 u 18:53 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijatović: Možemo da igramo sa Srbijom

Olakšavajuća okolnost je što nema Vlahovića, ali imaju mnogo dobrih igrača i na svakog treba obratiti pažnju – poručio je golman „sokola“

Golman „crvenih“ Milan Mijatović bio je jedan od igrača koji je propustio prijateljski meč sa Libanom. Iskusni čuvar mreže je spreman za duel sa Srbijom, ali je uoči puta za Beograd poručio da ne treba praviti veliki pritisak.

-Mislim da smo pokazali da možemo da igramo sa Srbijom. U Beograd treba da idemo bez velike pompe i da odigramo najbolje što možemo. Ubijeđen sam da ćemo se ako ponovimo igru iz martovskog meča vratiti sa dobrim rezultatom iz Beograda – poručio je Milan Mijatović.

U tom prvom meču odigranom u Podgorici, Srbija je u drugom poluvremenu stigla do pobjede golovima Dušana Vlahovića.

-Nedostajalo nam je sreće u tom susretu. Da smo iskoristili šanse utakmica bi otišla u drugom smjeru. I sada će dosta toga odlučiti individualni kvalitet, kao i u Podgorici, nadam se da će ovog puta biti na našoj strani. Olakšavajuća okolnost je što nema Vlahovića, ali imaju mnogo dobrih igrača i na svakog treba obratiti pažnju. Moramo, ipak, prije svega da se fokusiramo na nas, nijesu toliko bitni pojedinci koliko to da izađemo kao tim i damo sve od sebe kako bismo se radovali – dodao je Mijatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:04