Mijatović na jednom od treninga / -FOTO: FSCG
13/11/2023 u 18:24 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijatović: Litvanija nam je dužnik

Golman crnogorske selekcije očekuje dobre partije u posljednja dva duela

Crna Gora ne zavisi od sebe, ali želi da uspješno završi kvalifikacije. Izabranike Miodraga Radulovića u četvrtak očekuje duel protiv Litvanije pod Goricom, a zatim i susret protiv Mađarske u Budimpešti.

- Ostale su još te dvije utakmice. Na nama je da odradimo to kako treba, da pokažemo kvalitetnu igru i uspijemo da napravimo rezultat. Da završimo kvalifikacije na dobar način. Svaka utakmica je bitna i zbog mjesta na FIFA listi. Idemo da pružimo dobre partije i završimo kvalifikacije na najbolji način - kazao je golman banjalučkog Milan Mijatović

Iako su šanse male ukoliko savlada Litvance i Mađare, a Bugari pobijede Mađarsku kod kuće ili Srbiju u Leskovcu, Crna Gora može do vize za EURO.

- Dok god postoji šansa, nadamo se. Mala je šansa, ali sve je moguće da se desi. Naše je da pružimo dobru igru i pokušamo da ostvarimo dvije pobjede.

Litvanija je u Kaunasu zakinula Crnu Goru za dva boda (2:2).

- Pokazala je Litvanija da je dobra, posebno protiv nas. Tvrdi su, dosta su nas namučili u Kaunasu, mi smo pokazali karakter, ali smo primili gol u posljednjoj sekundi. Dužnici su nam.

Pratiće se i meč Bugarske i Mađarske.

- Promjena selektora može da im donese motivaciju. Nadam se da će se utakmica igrati i da će biti povoljan rezultat - zaključio je Mijatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:40