Sa meča izmešu Budućnosti i Slovackog / -FOTO: FK BUDUćNOST
02/02/2024 u 21:26 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milinković: Trebalo je da bude neriješeno

Strateg plavih govorio o meču sa češkom ekipom Slovacko

Fudbaleri Budućnosti su u poslednjoj provjeri na pripremama u Antaliji doživjeli još jedan poraz. Podgoričani su izgubili od češke ekipe Slovacko sa 1:2, iako se stekao utisak da tim Mladena Milinkovića niјe zaslužio da izgubi.

-Nažalost, izgubili smo i to nije dobro. Međutim, moram da kažem nezasluženo, jer po igri u prvom, a pogotovo u drugom poluvremenu i posljednjih 15 minuta, minimalno što je trebalo da bude je neriješeno - rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković nakon utakmice.

Strateg plavih јe potom dodao:

-I ova utakmica je dokaz da, i kada odigraš dobro i napraviš najmanju grešku, možeš da budeš kažnjen. To je nešto što nas čeka i u prvenstvu, a pogotovo kada dođu evropske utakmice. Mogu da budem zadovoljan i sa igrom, i sa zalaganjem, ali ne sa rezultatom - jasan je Milinković.

Četiri poraza i pobјeda su učinak plavih u Antaliјi.

-Svaku utakmicu smo izuzev Arke primali po dva gola i djeluje da to nije kako treba. Rezultatski sigurno nije, ali zalaganjem, voljom i ponašanjem igrača možemo da budemo zadovoljni. Nadam se da ćemo dvije nedjelje do početka prvenstva iskoristiti na najbolji mogući način, brzo se adaptirati na vremensku razliku i uslove i da ćemo u prvenstvu biti onakvi kakvi svi čekamo, kako bismo odranili prvo mjesto koje zauzimamo - rekao je Mladen Milinković.

„Plavi“ će sjutra ujutro odraditi trening, a potom se vraćaju u Podgoricu, gdje će raditi do početka sezone.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:30