Miloš Brnović / -FOTO: FSCG
29/03/2024 u 13:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloš Brnović: Motiva nam ne fali, sve zavisi od nas

Fudbaleri Budućnosti će sjutra, u okviru 27. kola “Meridianbet” 1. CFL ugostiti sastav Petrovca

Za izabranike trenera Mladena Milinkovića ovo je jako važan meč, jer dolazi nakon poraza u Baru, ali i dvonedjeljne pauze. Reprezentativni vezista Miloš Brnović rekao je da vjeruje u pozitivan start finiša prvenstva.

-Petrovac je dokazao da je neugodan za nas, jer su obje prethodne utakmice sa njima bile teške. Znamo da protivnik ima šta da pokaže, ali kao i uvijek mislim da sve zavisi od nas, pogotovo kada igramo na našem terenu - govori 23-godišnji igrač sredine terena

Plavi su prvi meč pod Goricom dobili sa 2:1, dok je na stadionu „Mitar Mićo Goliš“ bilo 1:1.

-Ako pokažemo odnos prema igri kakav treba da bude, onda sam siguran da će rezultat doći. Motivisani smo da ostvarimo pobjedu, jer bi uticala na naše samopouzdanje nakon neuspjeha u prethodnom kolu. Priželjkujem dobru igru i da nas isprati rezultat.

Za osam dana odigraćemo tri utakmice – Petrovac sjutra, OFK Mladost Lješkopolje u srijedu 3. aprila, pa Dečić u nedjelju 7. aprila na nekom terenu koji ispunjava minimum uslova za derbi.

-Teška je nedjelja pred nama, ali bih išao, a takvo je razmišljanje cijelog tima, utakmicu po utakmicu. Svaka sljedeća je najbitnija - jasan je Brnović.

Sjutrašnji meč na stadionu pod Goricom počinje u 18 sati, ulaz je besplatan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:46