Savo Milošević / EPA-EFE-FOTO: EPA/FEHIM DEMIR
22/03/2024 u 09:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević: Krivica je na meni i stručnom štabu

Potpuno smo neutralisali Ukrajince 80-85 minuta, ali nažalost nije bilo dovoljno koncentracije – rekao je selektor „zmajeva“

Bosna i Hercegovina nije uspjela da se plasira u finale baraža za Evropsko prvenstvo. „Zmajevi“ su u Zenici izgubili od Ukrajine sa 1:2, iako su do samog finiša meča imali minimalnui prednost. Međutim, gostujući tim je napravio preokret, u razmaku od tri minuta su postigli dva gola, pa će protiv Islanda igrati za plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

-Žao mi je momaka zbog načina na koji smo primili gol kada smo vodili sa 1:0. Na sve su uticale dvije povrede dva bitna igrača, ali dobro. Nemam ništa da zamjerim nijednom igraču. Mislim da niko ne može da im zamjeri na zalaganju, na borbi, a i na kvalitetu. Igrali smo protiv jedne dosta ozbiljne ekipe. Potpuno smo ih neutralisali 80-85 minuta, ali nažalost nije bilo dovoljno koncentracije. Jedina odgovornost i krivica je na meni i na stručnom štabu – rekao je nakon meča na „Bilinom polju“ selektor BiH Savo Milošević.

Po njegovom mišljenju, Bosna i Hercegovina ne treba da brine za svoju budućnost.

-Ukrajina nije imala ni polušansu do gola. To znači da su taktički momci posao odradili stoprocentno. Bolje od ovoga ne može. Drago mi je što su vidjeli da mogu mnogo više u odnosu na ono u kvalifikacijama. Ti momci su pokazali da mogu da igraju na nivou Evropskog prvenstva. I na EP bi imali takve, možda i slabije rivale. Pokazao je ovaj tim da može i ja se lično ne bih brinuo za budućnost reprezentacije BiH – dodao je Savo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:55