Stefan Milošević / -FOTO: UTA ARAD
04/01/2023 u 22:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević potpisao za UTA Arad

Dosadašnji napadač Budućnosti se preselio u Rumuniju

Stefan Milošević dosadašnji član Budućnosti, potpisao je za UTA  Arad.

Ovaj 26-godišnji crnogorski napadač predstavljen je na konferenciji za novinare i otputovaće u Tursku gdje će se "crveno-beli" pripremati do 14. januara.

Milošević je rođen 23. juna 1996. godine u Nikšiću, a prvi profesionalni ugovor potpisao je sa ekipom Budućnosti iz Podgorice.

Karijeru je proveo i u Rudaru Pljevlja, Lovćenu, Komu i Iskri, Vasl-Beverenu u Belgiji, Rigi u Letoniji i Kirjat Šmoni u Izraelu.

U Arad je stigao iz Budućnosti, za koju je ove sezone nastupio na 16 utakmica, postigao 5 golova i upisao 3 asistencije.

I ove sezone, uz crnogorski tim. Milošević je igrao na 4 meča u kvalifikacijama za UEFA Ligu konferencija.

Za reprezentaciju svoje zemlje, novi napadač UTA je nastupao za juniorsku i omladinsku.

U seniorskoj reprezentaciji debitovao je 2. juna 2021. u meču protiv Bosne i Hercegovine, a 3 dana kasnije odigrao je i poluvreme protiv Izraela.

Ima šampionsku titulu 2020. sa Rigom, ali i Kup Crne Gore sa Rudarom Pljevlja 2016. godine.

„Razgovarao sam sa Vukčevićem prije dva dana, on je moj prijatelj iz Crne Gore, igrali smo zajedno i za reprezentaciju, poznavao sam ga prije nego što sam stigao ovdje. Razgovarao sam sa njim o klubu, o gradu, o svim aspektima. da je UTA jedan od najvećih klubova u Rumuniji, koji je osvojio šest titula i dva kupa. Takođe mi je rekao da su svi ljudi u Aradu ludi za fudbalom, da su fanatici, pa sam veoma srećan što sam došao ovde", bile su prve Miloševićeve riječi nakon potpisivanja ugovora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:28