Gomeš samo ublažio poraz / -FOTO: FK PARTIZAN
17/03/2023 u 18:16 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova blamaža Partizana, Radnik odnio bodove iz Humske

Natho promašio penal, prvi put otkako igra u crno-belom dresu

Partizan je doživio još jednu blamažu. U meču 27. kola “Mocartbet” Superlige Srbije, crno-beli su pred svojim navijačima izgubili od Radnika iz Surdulice sa 1:2 i ozbiljno doveli u pitanje osvajanje drugog mjesta na kraju sezone. Ekipa sa juga Srbije, koja se bori za očuvanje prvoligaškog statusa, odigrala je u Humskoj pametno, iskoristila dvije šanse i na kraju osvojila kompletan plijen.

Goste je u vođstvo doveo mladi reprezentativac Crne Gore Andrija Radulović, pogotkom u 13. minutu, a u poslednjim trenucima prvog dijela Jokić je pogodio za 0:2, uz obilatu pomoć golmana Partizana Aleksandra Popovića. Istina, imao je domaćin u tom dijelu meča dosta šansi, tri puta su crno-beli pogađali stativu, ali nisu imali sreće da zatresu mrežu.

Da će bodovi otići na konto Radnika vidjelo se u 62. minutu, kada Bibars Natho nije iskoristio penal (prvi otkako je stigao u Partizan). Do kraja meča, i pored velike inicijative, Beograđani su uspjeli samo da ublaže poraz. Strijelac je bio Rikardo Gomeš u 82. minutu.

Crno-beli u 2023. godini nemaju pobjedu pred svojim navijačima. Nisu dobili četiri prvenstvena meča, kao i jedan na međunardonoj sceni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 19:42