Novak Đoković / -FOTO: WWW.SRPSKAOPEN.ORG
19/05/2023 u 09:16 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novak igra fudbal u Monaku

Humanitarni meč, na kojem će se pojaviti 30 poznatih ličnosti i sportskih zvijezda, odigraće se 23. maja

Srpski teniser Novak Đoković prihvatio poziv organizatora i 23. maja će igrati humanitarnom meču svjetskih zvezda u Monaku. Riječ je o susretu na stadionu „Luj II“, na kom će se pojaviti oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvijezda.

Ova utakmica, koja će se igrati u dobrotvorne svrhe, biće uvertira za trku Formule 1, Veliku nagradu Monaka koja je na programu za vikend, 28. maja.

Prema tim navodima, Novak će igrati u ekipi „Za djecu Monte Karla“, u kojoj će pored njega biti i Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl. S druge strane, u timu „Ol Star Drajvers“ nastupiće Šarl Lekler, Pjer Gasli, Karlos Sainz, Fernando Alonso, Sebastijan Frej.

-Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili svih ovih godina. Hvala im na pomoći, jer smo tako u stanju da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli djeci - rekao je Mauro Sera, jedan od čelnih ljudi iz organizacije događaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:00