”Змајице” успјешније / - фото: ФСЦГ
25/10/2021 u 17:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Омладинке поражене, зависе од Гркиња

Црногорске фудбалерке у одлучујућем мечу за прво мјесто у групи 6 прелиминарне рунде квалификација за Европско првенство изгубиле од Босне и Херцеговине

Женска омладинска фудбалска репрезентациjа Црне Горе поражена jе од вршњакиња из Босне и Херцеговине минималним резултатом 0:1 у борби за прво мјесту у групи 6 прелиминарне рунде квалификација за Европско првенство.

„Црвене” и даље имају теоретске шансе да прођу даље као најбоља другопласирана екипа, али је за то потребно да Грчка у уторак савлада Бугарску са три или више голова разлике.

Лоше смо ушли у утакмицу, био jе примjетан страх, као и превелики респект према противнику. То нам се осветило. Споро смо се кретали, споро отварали нападе, лоше се помjерали. Међутим, у другом полувремену смо заиграли боље, неке ствари одрадили одлично, али су нас и пореметиле неке принудне измjене. Имали смо добрих ситуациjа. Међутим, домаћи тим jе све то успио да одбрани и освоjи прво мjесто. Сада чекамо резултате у осталим групама, како бисмо видjели да ли ћемо се пласирати у елитну рунду – казао jе Иван Татар, коjи jе водио омладинску селекциjу Црне Горе на турниру у Мостару.

Jедини гол на утакмици виђен jе у 16. минуту.

Маjа Jелчић jе након соло продора затресла мрежу Црне Горе ударцем са преко 20 метара.

Након тога jе утакмица била изjедначена, гошће су биле нешто офанзивниjе у другом полувремену.

Наjбољу шансу за изjедначење пропустила jе Сара Симоновић у 90. минуту, када jе чуварка мреже домаћих Jосипа Радош крањим напором зауставила њен ударац са двадесетак метара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:57