Plavi napadaju Rudar / Foto: Srđan Boljević
22/04/2023 u 15:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Prilika za povratak na pobjednički kolosjek

U svega nekoliko dana Budućnost će ponovo igrati sa Rudarom

Budućnost i Rudar su prije nekoliko dana u Pljevljima igrali zaostali meč 22. kola u kojem nije bilo pobjednika (1:1), a ove dvije ekipe sjutra uveče će ponovo ukrstiti koplja. Ovoga puta igraće na stadionu pod Goricom, a „plavi“ će bez dileme nastojati da se revanširaju Pljevljacima i sa nova tri boda ostanu na poziciji broj jedan.

-Analizirajući utakmicu u Pljevljima, ostaje veliki žal za tri boda iz razloga što smo kontrolisali cijelu utakmicu. Imali smo posjed, igru, iz igre smo stvarali šanse, ali nismo ih iskoristili. Mislim da je najveći faktor koji je kumovao tome izuzetno loš teren. Uz to, u određenim segmentima igre nedostajala nam je koncentracija, ali i sreća - rekao je pomoćni trener Budućnosti Vladan Savić.

Prilika da se Podgoričani nakon tri utakmice vrate na pobjednički kolosjek pruža se sjutra uveče.

-Tačno je da imamo malo vremena za pripremu utakmice, a činjenica je da je ekipa svjesna šta smo propustili i šta nas očekuje. Poznajemo odlično protivnika, imamo poštovanje za Rudar, kao i za svakog rivala u ligi, ali igramo na našem terenu, pred našom publikom. Mislim da će ekipa biti spremna i voljna da ostvari bitnu pobjedu za nastavak sezone - jasan je Savić.

Sjutrašnji meč na stadionu pod Goricom počinje u 20 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 11:53