/ -FOTO: FIFA
23/12/2023 u 10:19 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sa FIFA znakom 36 sudija iz Srbije

Srbija će od naredne godine imati i sudiju u VAR sobi, a to je Lazar Lukić

Na adresu Fudbalskog saveza Srbije, iz sjedišta FIFA stigao je podatak da će u narednoj godini čak 36 srpskih sudija biti pod njihovim znakom. Ovo je svakako do sada najveći broj arbitara iz Srbije koji će nositi FIFA znak na dresu, a osim muških tu su uračunate i ženske sudije, kao i sudije koje dijele pravdu na futsal utakmicama i na mečevima fudbala na pijesku, objavili si beogradski mediji.

Na „A“ listi, uz najbolje kotiranog Srđana Jovanovića, nalaze se Nenad Minaković, Novak Simović, Miloš Milanović, Pavle Ilić i Danilo Nikolić. Mjesta na „B“ listi zauzeli su Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Nikola Đorović, Miloš Simović, Bojan Banović, Milan Šutulović, Slobodan Pavlović, Nikola Borović, Atila Harmat i Milan Pašajlić. Uz njih je i pet dama, a to su: Ivana Jovanović, Aleksandra Stojanac, Aleksandra Kostić, Andrea Milošević i Marijan Rajović. Novo imena na mapi ženskih sudija su još: Milica Milovanović, Jelena Cvetković, Jelena Međedović i Marina Živković.

Srbija će od naredne godine imati i sudiju u VAR sobi, to je Lazar Lukić, dok će pravdu na putsal mečevima dijeluti Jasmina Mickoska, Petar Radojčić, Nikola Rabrenović, Oliver Nikolić i Srđan Mihajlović.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
FIFASUDIJEFSS
03. maj 2024 12:26