Sa meča u Bijelom Polju / -FOTO: FK BUDUćNOST
04/09/2023 u 09:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Savić: Iskoristili smo situacije koje smo imali

Podgoričani na pauzu otišli sa dva boda više od Jezera i Petrovca

Budućnost je u Bijelom Polju stigla do treće uzastopne pobjede. Podgoričani su sa 4:1 savladali Jedinstvo Francu i na pauzu otišli kao lideri na tabeli. Izabranici Mladena Milinkovića imaju dva boda više od Jezera i Petrovca i nema sumnje da su ovaj prvi dio odradili onako kako su i zamislili.

Šampion Crne Gore je kraj Lima lako stigao do trijumfa, na poluvremenu su imali tri gola prednosti i u nastavku rutinski osvojili bodove.

-Utakmica je bila otvorena, a mi smo očekivali agresivan pristup Jedinstva. Protivnik je imao želju da se dokaže pred svojom publikom, imao je situacije, ali na našu sreću ih nije iskoristio - rekao je nakon utakmice Vladan Savić, pomoćni trener u stručnom štabu i potom dodao:

-Sa druge strane, mi smo svoje situacije iskoristili na pravi način, ekipa se dobro osjećala, a najbitnije od svega je što smo osvojili tri boda što je bio naš primarni cilj. Ušli smo u seriju pobjeda pred pauzu i to nam daje za pravo da malo odmorimo, ali i elan da se pripremimo što bolje za nastavak prvenstva - jasan je Savić.

Reprezentativnu pauzu Podgoričani će iskoristiri radno, a odradiće i mini pripreme u Beogradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 14:26