Stefano na potpisavanju ugovora / -FOTO: FK BUDUćNOST
19/06/2023 u 15:39 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stefano Alveš de Almeida novo pojačanje Budućnosti

Brazilac u redove šampiona Crne Gore stigao iz slovačke ekipe Zlato Moravce

Brazilac Stefano Alveš de Almeida je novi igrač Budućnosti. Dvadesetdevetogodišnji krilni fudbaler, koji može da pokrije i poziciju beka, dogovorio je jednogodišnju saradnju sa „plavima“, a u redove šampiona Crne Gore stigao je iz ekipe Zlate Moravce. Za slovačkog prvoligaša je prethodne sezone bio jedan od ključnih igrača u borbi za opstanak – odigrao je 27 utakmica, postigao šest golova i imao pet asistencija.

-Kada sam saznao za interesovanje Budućnosti, postao sam prvo znatiželjan, a zatim uzbuđen. Saznao sam da je Budućnost najbolji i najveći klub u Crnoj Gori, da uvijek ide na pobjedu što se poklapa sa mojim karakterom i da ima sjajne navijače. Zbog svega toga sam srećan što sam u Podgorici – rekao je Almeida na predstavljanju, a potom je dodao:

-Gledao sam snimke navijača kada sam čuo za interesovanje. Iskreno, jedva čekam da istrčim na teren pred Varvare i da svojim igrama opravdam i njihova očekivanja. Želim da se zahvalim upravi kluba na ukazanom povjerenju, vjerujem da ću povjerenje opravdati na terenu.

„Plavo – bijeli“ sjutra nastavljaju sa pripremama za pretkvalifikacioni turnir za Ligu šampiona na Islandu – rival u polufinalu je Atletik Eskaldes 27. juna, dok je finale zakazano za 30. jun.

-Moja želja je da preskočimo što više stepenica u evropskim takmičenjima i trudiću se da budem odmah od pomoći timu. Što se tiče prvenstva, želja je dupla kruna - poručio je na kraju Almeida.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:24