Terzić se igračima Crvene zvezde / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
10/01/2024 u 12:54 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Terzić poručio igračima: Vidite šta ćete i kako ćete ako ne uzmete titulu

Direktor crveno-belih ponovio da će podnijeti ostavku ukoliko Zvezda ne bude šampion

Pripreme za drugi dio sezone danas je počela i Crvena Zvezda. Na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“ novi-stari trener crveno-belih Vladan Milojević je izvršio prozivku igrača, nakon čega je odrađen i prvi trening.

Uoči prvog treninga igračima se obratio direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je još jednom ponovio da će “napustiti klub zajedno sa saradnicima" ako ekipa ostane bez titule, a igračima je poručio da “vide šta će i kako će ako ne bude bilo trofeja” na kraju sezone.

-Da ne ponavljam da dres sve obavezuje, sve osim šampionske titule je ono što će razočarati veliku armiju navijača Zvezde. Rekao sam mnogo puta, kad prvi put ne uzmemo titulu, odlazim iz kluba. Vjerovatno sa mnom i svi ljudi ovde oko mene. Vidite šta ćete i kako ćete, ne budemo li šampioni. Najjači smo, najkvalitetniji, imamo najbolje uslove, najplaćeniji ste. Sve osim titule, ne dolazi u obzir. Vjerujem u vas, samo zdravlje da vas posluži, slušajte šefa kao u prošlom mandatu. Svi morate da se stavite samo u funkciju titule. Prilagodite privatni život, ishranu, način života, sve za onih 90 minuta na terenu – rekao je Zvezdan Terzić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:15