Žoao Feliks / -FOTO: ATLETIKO
14/10/2022 u 18:54 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Žoao Feliks želi da napusti Atletiko Madrid

Portugalac nezadovoljan statusom

Portugalska "A Bola" prenosi da je jedan od najskupljih fudbalera svih vremena Žoao Feliks odustao od ideje da karijeru gradi u dresu Atletiko Madrida.

Prema do sada viđenom, Atletiko Madrid neće konkurisati ni za titulu prvaka Španije, a kamoli za prvaka Evrope, pošto je dva kola do kraja grupne faze Lige šampiona u izuzetno teškoj poziciji.

Agonija, koja nije samo rezultat lošeg početka nove sezone, čini se da je kraj principa igrača, koji je u Atletiku uvijek bio viđen kao prepoznatljivo lice kluba u budućnosti.

Kako piše portugalski list "A Bola", Žoao Feliks je izgubio strpljenje sa trenerom Dijegom Pablom Simeoneom, a njegova odluka da ga ne pošalje u igru u poslednjoj utakmici Lige šampiona kod kuće protiv Klub Briža, bila je kap koja je prelila čašu strpljenja.

Za odnos Žoaa Feliksa i Simeonea se kaže da je svake sezone sve lošiji, a već je vrlo očigledno da razigrani stil igre Portugalca nije baš u skladu sa izuzetno rigidnim i disciplinovanim pristupom koji je Simeoneov zaštitni znak.

Žoao Feliks je već rekao svom agentu Horheu Mendesu da ga što prije spase Atletika i Simeonea, a čak je i za odlazak u januarskom prelaznom roku.

Atletiko je kupio Žoaa Feliksa za nevjerovatnih 127 miliona eura nakon odlaska Antoana Grizmana, a Portugalac ima ugovor do 2027. sa otkupnom klauzulom od 350 miliona evra.

Interesovanje za njega nedavno je pokazao engleski gigant Mančester siti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:44