Таленти ће добити шансу / - фото: fk-buducnost.me
08/05/2021 u 16:18 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подмлађена Будућност чека Рудар

Плаво-бијели ће у недјељу у 18 сати дочекати Пљевљаке у 33. колу Телеком Прве црногорске лиге без Богдана Милића, Игора Ћуковића, Немање Секулића и Луке Мирковића. Шансу ће добити млађи играчи, међу којима и Алекса Ћетковић

Ослабљена Будућност, без Богдана Милића, Игора Ћуковића, Немање Секулића и Луке Мирковића, дочекује у 33. колу Телеком Прве црногорске лиге, фудбалере Рудара (недјеља у 18 сати). На млађима свијет остаје. Таленти ће имати шансу да докажу да су кадри да попуне „копачке” стандардних првотимаца, који су плаво-бијеле водили до друге титуле у шампионату и финала Купа Црне Горе.

Неће бити лако, jер jе Рудару неопходна побjеда како би прекинуо низ лоших резултата – казао је млади Алекса Ћетковић за званични сајт Будућности.

Талентованог везњака не опушта чињеница да су Пљевљаци освојили само два бода у последње четири утакмице.

Морамо да будемо максимално фокусирани и сваки од нас мора да пружи своj максимум. Уколико тако буде, остварићемо наш циљ, а циљ Будућности на свакоj утакмици су три бода.

Будућност је ове сезоне против Рудара уписала три побједе и реми.

Противничку екипу познаjемо добро, првотимци Рудара посjедуjу квалитет, са поjединцима сам играо заjедно. Не бих никога издваjао, сви имаjу одређени квалитет коjи треба да се поштуjе и циjени – поручио jе Ћетковић.

Шеф стручног штаба плаво-бијелих, Младен Милинковић, сада још више простора може да укаже млађим играчима. Један из плејаде талентованих је и Ћетковић.

Поново ће неко од нас млађих добити прилику и наравно да смо мотивисани што играмо за први тим Будућности. Желимо да се докажемо, а прволигашке утакмице нам много значе што се тиче искуства. Надам се да ћемо остварити добар резултат, jер мислим да имамо квалитет.

Ћетковић је повукао паралелу између омладинског и сениорског фудбала.

– Прволигашки фудбал је много бржи и окрутниjи, не трпи пуно грешака и доста се агресивниjе игра. Полако се сви ми млађи привикавамо – закључио је Ћетковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:48