Luka Dončić / -FOTO: PRINTSCREEN
02/04/2023 u 09:26 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dalas ponovo izgubio, Luka Dončić još jednom briljirao

Reprezentativac Slovenije postigao 42 poena, imao je deset skokova i osam asistencija

U noći između subote i nedjelje, u NBA ligi odigrana su samo dva meča. Majami je prekinuo niz od tri poraza, na svom parketu su savladali Dalas Maverikse i upisali 41. trijumf u sezoni. Domaćine je ka pobjedi vodio sjajni Džimi Batler, koji je postigao 35 poena uz 12 skokova. Uz njega, dobsu bili Kodi Zeler sa 20 i Maks Struks i Kevin Lav, koji su postigli po 18 poena.

S druge strane, Dalasu nije pomogla još jedna sjajna partija Luke Dončića. Reprezentativac Slovenije postigao 42 poena, imao je deset skokova i osam asistencija. Odlični su bili i Tim Hardavej Džunior (31 poen) i a Kajri Irving (23 poena i osam asistencija), ali to nije bilo dovoljno da Maveriksi izbjegnu šesti poraz u poslednjih sedam utakmica.

Los Anđeles Klipersi izgubili su od Nju Oreleansa 114:122, iako su u svojim redovima imali briljantnog Kavaja Lenarda. On je meč završio sa 40 poena i osam skokova, a od njegovih saigrača Rasel Vestbruk je postigao 24 poena uz devet asistencija, dok je Ivica Zubac imao učinak od 15 poena. Kod pobjedničke ekipe najbolji su bili Brendon Ingram sa 36 poena i Jonas Valančijunas je 23 poena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 20:12