/ -FOTO: KK VUKOVI ZETA
19/04/2024 u 14:10 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Emotivno u Golubovcima – pobjeda u čast Dušana Đuretića

U dvorani Srednje Mješovite škole u Golubovcima prethodnoh vikenda odigran je meč Prve B košarkaške lige između domaćih Vukova Zeta i Rudara

Međutim, utakmica je imala i memorijalni karakter i gotovo da je bila u drugom planu. Sve je protekle subote bilo u znaku Dušana Đuretića, nekadašnjeg igrača ovog tima, koji je prije dvije godine izgubio svoj mladi život u saobraćnoj nesreći. Dušanovom ocu, Draganu, prije početka meča, predsjednik kluba Srđan Radonjić, uručio je dres sa Dušanovim potpisom, koji krasi svaki broj na poleđini posebne garniture koja je nedavno napravljena. Dugo se nakon ovog momenta prolamao aplauz u sali SMŠ Golubovcima, a među publikom i samim akterima meča bilo je i suza.

-Momci su na terenu priredili pravi omaž dojučerašnjem saigraču, a zauvjek bratu, prijatelju, kumu, drugu. Svi igrači su dobili priliku da igraju i što je prava rijetkost na terenima u Crnoj Gori, a posebno u drugoligaškom karavanu - svi su se upisali u listu strijelaca – kaže se u objavi KK Vukovi Zeta na društvenim mrežama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:46