Tomislav Ivišić / -FOTO: ABA LIGA
13/01/2024 u 12:33 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivišić: Spremni smo za Igokeu

SC Derbi u nedjelju (21 sat) dočekuje tim iz Laktaša

SC Derbi je u seriji od četiri poraza u posljednjih pet mečeva u ABA ligi.

Zbog toga je duel sa Igokeom u "Morači" od izuzetne važnosti.

Pobjeda bi ekipi vratila poljuljano samopouzdanje, a istovremeno i ostavila u trci za plasman u plej-of.

"Ekipa Igokee je u drugom dijelu sezone totalno promijenila ekipu. Otišli su nosioci igre iz prvog dijela šampionata i više prilike imaju sada igrači koji nisu imali toliku minutažu u prvom dijelu. Ekipa je, po meni, i sa ovim rosterom jako kvalitetna, fizički dobra a odlično pripremljena od strane stručnog štaba za svaku utakmicu. Radimo na tome da se što više drži fokus na utakmici i nadam se da ćemo to i uspjeti prenijeti na teren", rekao je Dejan Jakara, šef stručnog štaba "studenata".

Biće ovo šesti međusobni meč ova dva tima, Igokea za sada ima tri pobjede. Obje ekipe su koristile prednost domaćeg terena.

‘Igokea je mlada i veoma talentovana ekipa sa nekoliko iskusnih pojedinaca. Izgubili su dosta igrača u prethodnom periodu i imali su probleme u poslednjim utakmicama, ali to ne znači da neće izaći maksimalno motivisani na teren. To je ekipa koja je u 10 mečeva imala devet pobjeda ali nakon odlaska određenih igrača imaju četiri vezana poraza. Spremali smo se za njih tokom cijele sedmice, radili na greškama iz prethodnih utakmica i vjerujemo u odbranu domaćeg terena, pobjedu protiv Igokee i vraćanje na pobjednički kolosjek", istakao je centar Tomislav Ivišić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:45