Dejan Jakara / -FOTO: ABA LIGA/IVICA VESELINOV
10/12/2023 u 14:33 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jakara: Jedva čekamo početak meča da pokažemo koliko vrijedimo

SC Derbi u ponedjeljak gost Partizana

SC Derbi je vezao dvije pobjede (FMP, Mega) i sada mnogo mirnije dočekuje gostovanje aktuelnom šampionu, ekipi Partizana.

"Studenti" su svjesni protiv koga igraju, "crno-beli" su apsolutni favoriti, ali ne žele da se predaju bez borbe.

U finalu Superkupa su savladali Beograđane, koji ćše sada biti motivisani da se revanširaju i nastave seriju dobrih rezultata.

"Partizan je povratkom Kevina Puntera uhvatio ritam i postao potpuno druga ekipa. Uigrao se još i njihovo poslednje pojačanje, Bruno Kaboklo i sad zaista sjajno izgledaju. Mi ćemo dati sve od sebe da probamo da što više i duže zaustavimo njihov fenomenalan napad a to se može samo ukoliko svi igrači ostave srce na parketu. Sumnjam da će to na ovakoj utakmici biti problem jer sam siguran da svi jedva čekamo početak meča da pokažemo koliko vrijedimo", rekao je Dejan Jakara, šef stručnog štaba SC Derbija,

Kenama Kamenjaša u reketu očekuje borba protiv Bruna Kabpokla, Alena Smailagića i Zeka Ledeja. Veliki ispit za reprezentativca BiH.

"Očekuje nas teška utakmica protiv možda i najbolje ekipe u ABA ligi. Mislim da će i pristup Partizana ovom meču biti drugačiji jer smo slavili u finalu Super Kupa protiv njih. To je bio pripremni period i u ovom meču su oni veliki favoriti ali kao i do sad, nigdje ne idemo sa bijelom zastavicom. Idemo u Beograd da se nadigravamo i maksimalno željni igre i još jednog iznenađenja a vidjećemo na kraju meča za šta će to biti dovoljno", istakao je Kamenjaš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 22:22