Željko Obradović / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC
22/03/2024 u 11:09 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obradović: Hezonja je dominirao

Real je ubjedljivo prvi, tako da ne mislim da je ovaj poraz nešto što je previše bolno za nas – smatra strateg košarkaša Partizana

Košarkaši Partizana izgubili su u četvrtak uveče u „Areni“ od Real Madrida, ali su i dalje zadržali šansu da se domognu plej-ina Evrolige. Tri kola prije kraja regularnog dijela, crno-beli se nalaze na diobi desetog mjesta sa Valencijom, koju u poslednjem kolu čekaju pred svojim navijačima.

Strateg Partizana Željko Obradović, nakon meča sa „kraljevskim klubom“ kazao je da prevaga na strani gostiju bio Mario Hezonja. Hrvatski as i ljubimac navijača Partizana postigao je 25 poena, imao je šest skokova i pet asistencija.

-Napravili su veliku razliku u trećoj četvrtini, Mario Hezonja je dominirao, pripremali smo odbranu na njemu, ali on ima šut i sa sedam, osam, pa i devet metara... Real je ekipa koja dominira, ubjedljivo su prvi, tako da ne mislim da je ovaj poraz nešto što je previše bolno za nas. Neke druge utakmice smo izgubili zahvaljujući našim greškama. Ne znam da li su igrači bili u grču. Imali smo borbenost i želju, ali nije bilo dovoljno - izjavio je  Obradović.

Crno-beli su ovaj meč odigrali bez Zeka Ledeja, koji se i dalje nalazi u SAD-u.

-Ne znam kada se vraća. Kad smo se čuli, pričali smo isključivo o njegovoj porodičnoj tragediji. Za njega je to sada najbolnije i najvažnije. Ne znam kad je sahrana. Znam da mu je otac bio vojno lice i sahranjuje se po pravilima kako se to radi u američkoj vojsci – dodao je Obradović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:55