Ima rješenje za Tavaresa / -FOTO: ABA
04/05/2023 u 16:29 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obradović: Ogromna šansa je ispred nas da se kvalifikujemo na F4

Partizan večeras (20.30) dočekuje Real u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige

Partizan u utorak veče nije iskoristio prvu meč loptu za plasman na fajnal-for u Kaunasu.

Real je slavio (82:80), a "crno-beli" večeras imaju priliku da nadokande ono što su propustili u trećem duelu.ž

Problem će biti odustvo povrijeđenog Alekse Avramovića i suspendovanog Kevina Pantera.

- Plej-of serija je takva, kad igraš dan za danom... Bila je analiza, i dalje stojim iza toga da smo odigrali jednu od najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko mjeseci što se tiče napada. Nismo imali taj ekstra pas, čak igrajući i tako došli smo do toga da je jedan posjed odlučio. Moramo da igramo pametnije i bolje. Treba igrati pametnije i shvatiti da je meč 40 minuta i da je svaka lopta važna. To je jedini način. Što se tiče atmosfere, kakva god da bude, moraćemo da damo sve od sebe. Da nađemo sve ono što nosimo unutra. Ogromna šansa je ispred nas da se kvalifikujemo na F4 - istakao je Željko Obradović, trener Partizana.

Razmišljalo se i o odlaganju meča sa Realom zbog jučerašnje tragedije u školi na Vračaru, kada je ubijeno osam učenika i čuvar, ali su terrmini bikli problem.

- Problem je ogroman što se tiče termina, Kada bi mi mogli da igramo tu utakmicu? Kada bi mi mogli da igramo ako je što sam ja čuo biti tri dana žalosti. Real ima obeveze u njihovom prvenstvu, mi isto ovde, sve bi to dovelo do nekih pomeranja. Može da se desi da mora da se igra peta utakmica, kada bi mi tu utakmicu odigrali, Ne znam nije pitanje za mene, svi smo trenutno u šoku zbog tragedije, ima raznoraznih mišljenja, ja stvarno ne znam. Koliko sam ja shvatio mi ćemo igrati utakmicu - zaključio je Obradović.

Partizan u komplet crnim dresovima

Partizan će večeras igrati u kompletno crnim dresovima, na kojima će stajati ime OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je juče ujutru devet osoba ubijeno.

To je još jedan način na koji će crno-beli odati počast stradalima u tragediji koja se dogodila u osnovnoj školi na Vračaru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:10